Viime viikolla sain sekä tunikan että fifi 2:n valmiiksi. Olen tosi tyytyväinen, koska tunikan kanssa meinasi tosiaan välillä iskeä jo epätoivo... Mieluummin olen toistaiseksi tehnyt hieman pienempiä töitä ja suuremmilla puikoilla, varsinkin nuorena, kun ei ollut kärsivällisyyttä oikein kauheasti :) Nykyäänkin kyllä haluaisin saada mahdollisimman äkkiä työt valmiiksi, jos näin ei käy, niin ne yleensä jäävätkin sitten pitemmänksi aikaa kesken. Tunikasta tuli kuitenkin omasta mielestäni kaunis ja niin hyvän mallinen, että melkein voisi tehdä toisen samantapaisen jostain eri langasta ja eri kuviolla, tai ilman kuviota... harkintaan jääköön.

Kuvio ei tule kuvassa ollenkaan esille (helmassa, hihansuissa ja kaula-aukossa pitäisi lisäksi näkyä nirkkoreuna, mutta eipä näy sekään...) ja muutenkin hassu kuva kun itselaukaisijalla sen otin, mutta tässä se nyt on!

190113.jpg

Fifi on myös päässyt testaamaan erilaisia kuvausolosuhteita, tässä kuvassa ruudut jopa näkyvät. Kokoa huivilla oli pingotuksen jälkeen noin 43*158 cm. Tämä lähtee äidilleni.

 190115.jpg

Fifi oli varsin kiva kokoemus. En ole ennen yhtään huivia neulonut ja olen ajatellut että ne ovat kauhean työläitä ja hankalia, mutta tämä ei ainakaan ollut. Tosin niin kauan kun minulla oli ohjelappu tallessa, piti joka kerroksella monta kertaa katsoa, että kuinkas tämä menikään... Onneksi hukkasin sen lapun ja jouduin muistelemaan neuleesta kerroksia, sen seurauksena työ alkoi luistaa paljon nopeammin! Fifi kuitenkin innosti minut kokeilemaan toistakin huivia, kun joitakin mohairkeriä vielä on, suunnittelin jo yhtenä yönä millaisen kuvion siihen voisi tehdä. Nähtäväksi jää mitä siitä mahtaa tulla, ensin aion kuitenkin tehdä jotain hieman pienempää välillä :)

Pojalla on synttärit viikonloppuna, joten ajattelin tehdä pienen villatakin, toista etukappaletta on jo jonkin verran valmiina.

Pupulangat edelleen odottelee pussissa, kun pähkäilen sitä pesujuttua. Täytyy varmaan tehdä yksi pupu kokeeksi ja laittaa koneeseen ja käsinpesuun molempiin, sittenpähän näkee, kuinka käy.

Iloista viikonalkua kaikille!