Arvontapalkinto saapui viime viikolla, sisältönä kauniin vihreää virkkauslankaa, siihen sopiva koukku ja hieman isompikin, melko suuret parsinneulat, jollaiset olen suunnitellut hankkivani, kunhan kohdalle osuu, karkkia, käsirasvaa, joka on myös onnistunut valinta, minun käteni kun tuppaavat kuivumaan, tarroja, jotka poika otti heti käyttöönsä ja kilpailun kunniaksi kesähattuavaimenperä :) Sekä tietenkin väriteemaan sopiva kortti! Kiitos Helmis!

630559.jpg

Lanka pääsi heti koukulle, tarkoitus oli tehdä siitä poncho, mutta totesin, että ehkä uusi virkkausurani kannattaa aloittaa hieman kevyemmin :) Siispä testasin lankaa lainaneuluriini ja tuloksena on ponchon toinen puolikas, toivottavasti osasin laskea langan kulutuksen jotakuinkin puoliksi... Kuten voitte huomata, en harrasta pingotusta oikein ahkerasti, ja siksi en saanut reunoja oikein hyviksi. Täytyy laittaa sinne kuitenkin varmaan hapsut taijotkin, joten jospa peittyisivät. Tulossa siis sellainen kahdesta suorakaiteesta tehty pocho. Ehkä, jos onnistuu... Täytyy ehkä kokeilla tänään, riittääkö lanka toiseen puoleen :)

630563.jpg

Villasukan esittelemän kietaisutakin innoittamana kävin minäkin ohjeeseen kiinni, peräti kahdella langalla. Toinen oli sitä Linien lankaa, jonka talvella tilasin ja toinen Cottonellaa. Cottonella voitti (mitään tekemistä ei tietenkään ollut sillä, että kerroksia ja silmukoita tulee noin puolet vähemmän...) Kuva on otettu noin viikko sitten, tai alkuviikosta, en enää muista, mutta nyt kaistaletta on jo 9 mallikertaa. En ole vielä varma montako pitää tehdä, mutta todennäköisesti 12-15. Enkä tiedä pitäisikö pingottaa? Kertokaapas viisaammat, jos en pingota ja pesen valmiina, niin venähtääkö takki kauheasti?

630560.jpg

Äitini lähetti minulle vanhoja käsityölehtiä, kun pyysin niitä antikvariaatista etsimään ja kivoja malleja löytyikin. Mukana oli monta Kauneimmat Käsityöt lehteä, joista minulla ei ole kovin paljon kokemusta, mutta näissä ainakin oli monta kivaa ideaa. Täytyy tutustua kyseiseen lehteen tarkemmin vastaisuudessa.

630562.jpg

Tässä kaunis kirjoneuletakki ja toppavuoritettu villatakki. Lyhyt takki on hieman samantapainen kuin Famun postauksessa helmikuulta kirjasta Kuviot silmukoiksi, jollainen oli minulla samaan aikaan lainassa. Se näytti jo silloin kivalta. 

630565.jpg                    630566.jpg

Lapselle neulottu pusero, johon on applikoitu koneella norsu.

630567.jpg

Neulottu nallepuku, ehkä vähän pienemmille ja kivat collegepuserot. Koira on tehty varmaan ompelemalla päälle tiheällä siksakilla ja applikoimalla ruskeat osat. En ole vielä katsonut ohjeita sen tarkemmin, mutta näyttävät kivoilta. En tykkää, kun ihan pienillekin pojille on tarjolla kaikenlaisia mörkövaatteita. Nämä on paljon kivempia.

630569.jpg          630570.jpg          630571.jpg

Tässä vielä kuva liivistä, josta aikaisemmin postasin. Kiinnitykseksi en ole keksinyt vielä muuta kuin tuon hakaneulan.

630561.jpg

Muuhun elämään on kuulunut lähinnä mahatautia, pojalla kesti pitkään ja tuli vähän ongelmia. Nyt alkaa olla itsellä aika kehno olo. Jospa se menisi ohi. Mutta edelleenkään en lupaa päivitystiheyden paranemista :)

Ja Marja! Tottakai täällä saa käydä kurkkimassa :) Kiva kun löysit tänne!