Käytinpä tänään taas pneumatiikan luennot hyväkseni ja sain sukan varren melkein valmiiksi, kotona oli sitten pakko jatkaa. Sukasta tuli minusta nätti. Lankana ruskea ja sinikirjava (tunikasta jäänyt) Nalle. Mallineule tuollaista siksakia, jota olen joskus vuosia sitten tehnyt ja joka nyt palautui mieleen kun sen jossain blogissa huomasin. Varsi ei yllä  minulla ihan polveen, mutta se ei haittaa, koska sukat on menossa siskolle, joka on pienempi kuin minä. Voin laittaa sukan ohjeen jonain päivänä tänne kunhan ehdin sen tehdä, ehkä samalla kun teen toista sukkaa. Kerroksen vaihtumiskohta heittelee näköjään noita raitoja jalkaterässä mihin sattuu.

 215968.jpg

Tässä myös miehelle kaksi vuotta sitten aloittamani sukat viimein valmiina. Malli ihan perus, vahvistetulla kantapäällä.

215979.jpg

Meillä on tällä viikolla peruttu erinäisiä luentoja, maanantaina kerkisin kouluun ennen kuin sen huomasin ja koska poika oli jo keritty viedä hoitoon, piti jäädä palloilemaan kaupunkiin sen nukkumisen ajaksi. Peruminen pitäisi kieltää lailla, koska se johtaa melkein aina samaan lopputulokseen... kaupungissahan yleensä on kauppoja ja monessa kaupassa on lankaa. Tai kankaita. Tai jotain muuta vastaavaa.

TarjousViolaa Anttilasta 1,5 €/ 50 g. Täytyyhän ihmisen kerran kokeilla millaiset on neulotut puuvillasukat. Tai jotkut muut... Tietääkö muuten kukaan onko Novitalla enää missään myynnissä tai tuotannossa Cottonellaa? Tykkäsin siitä kovasti :)

215986.jpg

Brodeerattua fleeceä Eurokankaasta, tästä tahtoo tulla liivi.

215988.jpg

Ja ihanaa ompun väristä 7-veljestä Prisman alennuksesta jotain 2,8 €/150 g. Tästä tulee neuletekki n. vuosi sitten olleesta SK:sta.

215990.jpg

Kävin myös Sinooperissa ostamassa helmiä ja muita tykötarpeita silmukkamerkkejä varten. Niistä lisää kunhan löydän metallilankani jostain varastosta...

Menenpä taas jatkamaan randomilla blogien selailua :) Löytää aina uutta ja kivaa!