Tänään aamulla päättelin siskon lahjapuserosta langanpäät. Eilen jäi hiha muutamaa kerrosta vaille, niin oli pakko tehdä loppuun ennen koulua :)

279764.jpg

Tässä ei oikein käy idea ilmi, mutta en viitsinyt päälläkään kuvata, kun on erikokoinen kuin minä. Kaula-aukko on sellainen, joka jättää olkapäät paljaaksi ja hihansuut pussittuu kevyesti. Kaulaaukosta resoriin asti kulkee hihan keskikohdassa salmiakkijono helmineuleella tehtynä.

279765.jpg

Pusero on siskon piirtämästä kuvasta tehty, kapeahko malli. Jos satun saamaan puserosta kuvia käytössä, niin laitan sit tänne. Tää malli oli ihan kiva tehdä ja ajattelinkin, että voisin tehdä itelle samantapaisen, mutta vähän korkeammalla kaula-aukolla. Oon tänä syksynä tykästyny noihin pussittuviin hihoihin.

Eilen tein myös elämäni ihkaensimmäisen nettilankatilauksen! Kävin Vihreässä Vyyhdissä huvikseni selaamassa ja löysin sieltä kivoja alennuslankoja (täytyy aloittaa rauhallisesti tää uusi harrastus...) Itselle puseroon puuvilla-viskoosisekoitetta ja pojalle kypärämyssykauluri yhdistelmään merinolankaa. Kävin myös selailemassa eri hahtuvan toimittajia, mutten vielä päätynyt mihinkään.

Toiselle siskolle aloittelin lahjaa eilen ja täytyy lähteä jatkamaan sitä myös. Mut nyt täytyy mennä hakeen piiras pois uunista... feta-tomaatti-basilika täytteellä... namnam :)