Kiitos kovasti kehuista :) Tulinpa hyvälle mielelle! Minusta takista tuli kiva ja kokokin on oikea, ainakin tällä hetkellä. Tässä vielä yksi kuva, saa ehkä vähän paremman käsityksen. Korjailin hakaset oikeisiin kohtiin, olivat osa ihan vinossa ja tuo kuvion vaihdoskohtakin heitti varmaan sentin :) Selkäpuolella on kolme tuollaista kukkakuviokertaa.

Laitan vielä kuvan noista hihan kavennuksista. Periaatteessa siis niinkuin istutettu hiha, mutta neulottu yhdessä muun osan kanssa. Onnistui ihan kivasti, saattaa olla että ryhdynkin tekemään hihat vastaisuudessa näin, pääseepähän siitä saumojen ompelusta :)

  

433827.jpg

433829.jpg

Malli: oma, kukkakuvio Jessica Trompin sivulta

Puikot: 3 ja 3,5 Prym (60cm) ja Addi (80 ja 30 cm)

Lanka: Novita 7-veljestä ja Wool (kulutusta en pysty tarkistamaan juuri nyt)

 

Takista jäi kokonainen ja vajaa kerä jäljelle, joten olen myös suunnitellut pojalle takkia yhdessä ompputakin jämien kanssa. Voi olla etteivät ihan riitä, pitäisi laittaa varmaan vielä jotain muutakin mukaan.

Aloittelin eilen uutta neuletta, kevätnovitan kansikuvamallia. Samasta vihreänturkoosista (vai mikä väri se oikeasti on...) Tuntuu edistyvän hurjaa vauhtia tähän verrattuna. Olen mietiskellyt sen kaarrokkeen onnistumista, siis lähinnä muuttaisinko mallineuletta joksikin muuksi.

Sininen floricatakki ei oikein edisty. Mietin tässä pitäisikö muuttaa mallia, esimerkiksi tähän. Olen jäänyt ihan paitsi tuosta bolerovillityksestä, vaikka se onkin tosi käyttökelpoinen vaate. Yhden tein kesällä, mutta siitä tuli hiukan pieni ja annoin sen sitten siskolle eteenpäin. Jos tekisi kaksinkertaisesta langasta, tulisi aika lämmin ja edistyisi nopsaan. Talvinovitassa oli kyllä kiva malli valkoisesta woolista tehtyyn bolerotyyppiseen takkiin myös. Sellainen "graafisen" näköinen.

Poika nukkuu vielä, joten taidanpa mennä vielä vähäksi aikaa neulomaan. Illalla jumppaan :)

P.S. Muistakaapa tarkkailla laskuria! 10 000 lähestyy...