Eilisen ja tämän päivän olen nyt vääntänyt tuota takkia ja puolivälissä harteita taidetaan olla. Tuli aamulla vähän takapakkia, kun huomasin, että olin illalla edistyksestä innoissani (tarkemminkin kyllä aamuyöllä) laittanut hihat ihan kummiin kohtiin, neulon siis kainaloista ylöspäin hihat mukaan takkiin, niin ei tule saumoja. Siispä meni aamulla purkuun ja uudelleen tarkemmilla laskelmilla liikkeelle :) Testaan "uutta" tekniikkaa, neuloa istutetut hihat vastaavasti kuin raglan, mutta kavennukset siis tietenkin erilaiset. Aikomus olisi saada se huomenna puikoilta, mutta voi olla etten ehdi kaikkia reunuksia neulomaan vielä.

Sitten siitä seuraavaan ongelmaan. Tilasin syyspuolella tätä linien lankaa, mutta ideaa ei ole oikein syntynyt.

298721.jpg

Tuo on minusta kauniin väristä, mutten oikein tiedä minkämallinen pusero siitä pitäisi tehdä, jostain syystä kaikki ideani alkavat mielessä muuttua jotenkin yöpaidan näköisiksi (älkää kysykö miksi). Lankaa riittää vyötteen mukaan M koon pitkähihaiseen puseroon, joten vastaavasti olettaisin myös että riittäisi esim. lyhythihaiseen tunikaan. Uudessa Modassa oli kiva malli (21) mutta se ei minusta tule hyvä tästä langasta. Suunnittelin tässä hakevani oliviaa prismasta siihen.

Mutta takaisin asiaan, heitelkääpäs ideoita, mitä itse tekisitte tällaisesta langasta? Koostumus puuvillaa ja viskoosia. Puikkokoko 3-3,5 muistaakseni.

JA sitten vielä palkintoasiaa, 10 000 kävijää lähestyy ja tasaluvun bongannut palkitaan!

Huomenna toivottavasti takkikuvia... Ja kiitos kivoista kommenteista takkia koskien :)