538251.jpg

Pojalle lippalakki todennäköisesti vanhasta Alabamasta. Langankulutus 60g. Koukulla 3,5 tai 4. Pääsipä jo unohtumaan... Ensimmäinen virkkuuni moniin vuosiin, se ei ole oikein ikinä ollut mielipuuhaani, mutta kyllä nyt pitkästä aikaa ihan virkistävää. Tein itselleni myös samantapaisen, mutta verkkomallin. Se on vielä päättelemättä, joten enpä nyt tässä sitä esittele.

538252.jpg

Lakki on minusta ihan kivan mallinen ja melko sopivakin. Hieman mietin josko laittaisin kuminauhan tuonne korvien taakse, siis kiertämään lakin reunan. Jos ketään kiinnostaa, niin voisin kirjoittaa lakista ohjeen ylös.

Myssyviikoilla on myös suunnitteilla kisa poikien myssyille, mikä on minusta hurjan kiva idea. Monesti kaikki käsityölehdet ovat täynnä kauniita ideoita tytöille, mutta pojat ovat ihan unholassa. Samasta syystä ostin uuden Ottobren kaavalehden, siinä on tosi kivat kaavat poikien kesähousuihin.

538253.jpg

Ja tässä sitten jotain ihan muuta... Elikä vihdoin viimein valmistuneet hihat! Ja varsin mielenkiintoinen ratkaisu neuloa niistä suoraan ylöspäin kaulus, josta taas alaspäin vartalo-osa. Mutta koska vakaa aikomus edelleen on tehdä se koneella, niin ajattelin nyt jatkaa tästä. Siis kun kaulusresori on valmis, kiinnitän sen alareunan koneeseen ja teen sitten tasoa sillä. Ja alareunaan myös resori. Näyttää aika oudolta... Mutta nyt pikku-ukolle iltapalaa ja nukkumaan!