Samanmerkkinen kuin entinen, mutta hiukka uudempi versio. Johtopäätöksenä voidaan todeta, että tässäkin blogissa voidaan taas katsella kuvia.

699418.jpg

Tässä ihan aluksi Fufoilussa valmistunut langanhävitystakki. Lankana pääasiassa vuosikerta 7-veljestä, joukossa luullakseni myös hieman Nallea. Jotain ohuempaa kuitenkin. Valmistui juhannusreissulla siis. Langankulutus puntarin mukaan 514g sisältäen metallivetoketjun. Lankaa on jäljellä varmaan toinen mokoma... Sivussa voidaan havaita Olivia-pusero:

699419.jpg

Unohdinpa sitten kääntää kuvan... No, vertailtuani tätä ja sitä aloittamaani toppia, tulin siihen tulokseen, että jatkan kuitenkin puseroa, mutta hieman muutettuna. Toppi oli nimittäin aivan liian iso. Pusero taas on ehkä hiukka napakka yläosasta, mutta kehitin siihen hätävararatkaisuksi tuollaisen joustimen, jolloin entistä napituslistaa voikin pitää auki, eikä se kupruile nappien kanssa. Hihojen jatkojalostus on vielä kesken, luultavasti teen vain reunat niihin, joko helmineuletta tai resoria. Helmaa jatkan niin pitkälle kuin lankaa riittää. En viitsi jättää noita loppukeriä pyörimään, kun ei yhdestäkään oikein mitään saa. Tätä ei olisi ollut enää kovin paljoa jäljellä, mutta pari iltaa sitten sain yhtäkkiä vision värjättyjen Cottonellojen käytöstä, siispä puikoilla myös tämä 699423.jpg

eli kaksinkertaisesta langasta 7 puikoilla ihan peruspoolo. Nyt syömään...