siispä pikapäivitys muutenkin. Takki on nyt hihoja vaille valmis. Enkä ole vieläkään osannut päättää millaiset tekisin. Luultavasti istun katsomaan elokuvaa ja teen sellaiset kuin tulee. Jotain tekisi mieli laittaa niihinkin. Sormet on aika jäykät, kun pitkä aika oli välissä ennenkuin tein olivia-puseron ja tätä takkia. Välillä ihan vihloo niveliä tai lihaksia. Ehkä takki viikossa on hiukka nopea aikataulu :(  Lukio-aikaan siihen vielä pystyi, kun ei ollut muita velvollisuuksia, mutta nyt tahtoo mennä iltaisin myöhään, jos moista yrittää. Mallineuleet ovat vain olleet niin kivoja pitkästä aikaa, ettei ole malttanut mennä nukkumaan ajoissa.

Vinkatkaapa kivoja pitsitakki ideoita, joissa olisi melko suuri U-kaula-aukko. Ei kovin hörselöisiä, vaan sellaisia "asiallisen" pitsisiä. Meinasin tehdä Nallesta puseron huopuneen tilalle samalla ohjeella, muuten taida kuitenkaan viitsiä. Sellainen kaula-aukko kun ei oikein pue minua. Paremmin tykkäisin juuri tuollaisesta U-mallisesta. Siihen voisi sopia hyvin ne isot napitkin. Täytyypä esitellä ne täällä joku päivä.

Huomasin muuten aamulla, että on poika kasvanut taas. Neuletakki oli ihan liian lyhyt ja housut melkein myös. Täytyypä kipaista kauppaan tai ompelukoneelle. Lankojakin olisi lapsen neuletta varten varmasti olemassa...