Blogilista näkyy ilmoittavan päivitystä, joten päivitetään nyt sitten :) On se hyvä kun joku muistuttaa!

Ensinnä kiitos kaikille tällä välin tulleista kivoista kommenteista! Valitettavasti neuletakin ohjetta ei vieläkään missään painokelvollisessa muodossa ole. Yritän saada sen aikaiseksi, mutten lupaa mitään, koska on melkolailla kiirettä pitänyt muutenkin. Ei siis ehtinyt Ullaankaan...

Neulerintamalla on ollut aika hiljaista, syyslomaa edeltävällä viikolla, meillä siis luultavasti 41, tein yhdet miesten tilauslapaset ja itselle langanlopusta nilkkavillasukat. Lapasissa käytin ensimmäisen kerran kiilapeukaloa, tottakai ilman ohjetta, päästä soveltaen. Tuli ihan kivat minusta, ei ihan oikeaoppiset mitoitukselta ehkä, mutta muuten hyvät. Voisi alkaa enemmänkin käyttää killapeukaloa. Paitsi etten kyllä juuri itse lapasia tee, kun mummo tehtailee niitä joka syksy.

Sukat oli kärjestä aloitetut tiimalasikantapäällä ja pitsiä jalkaselässä. Tuli itselle hieman isot. Pyykissä ovat nyt, joten kuva ehkä joskus myöhemmin.

Noihin edellisen postauksen luvattuihin mittoihin en voi vieläkään syventyä, kun en ole nyt juuri kotona. Jospa muistaisin myöhemmin. Muuten tekeillä siskolle liivi ja itselle kaikki vanhat keskeneräiset sekä yksi bolero, jonka malli on vaihtunut ainakin kolme kertaa, eikä ole sopiva vieläkään. jospa teenkin liivin. Muuten tekisinkin, mutta kun idea on juuri siinä, että boleron kanssa voisi jatkaa lyhythihaisten puseroiden käyttökautta talveenkin. Harmittaa, kun sitä oikeaa mallia ei tunnu löytyvän. Saisi olla ihan yksinkertainen, muttei kuitenkaan pelkkää sileää neuletta.

Taidan vaihtaa pohjankin syksyisemmäksi. Kommentoikaa taas, jos ei sivu näy kunnolla!