Ensimmäinen hamsteriviikko taisi jo mennä, mutta minulla on vielä hommat vähän kesken. Viime lauantaina aloitettu pojan pusero on valmis pääntietä ja koristeluja lukuunottamatta.

1276482.jpg

Ja juniahan noista pitäisi isona tulla, malli Jessica Trompilta. Oikeastihan nuo ovat kirjoneulekuvioita, mutta kun kerroksella alkoi olla neljä lankaa, niin totesin, että helpompikin tapa on... Alku on purettu kolmeen kertaan. Pusero on malliltaan melko leveä, mutta ainakin kokeiltaessa poika tykkäsi, sanoi että voin pitää tätä koko ajan. Hihat näyttää kanssa aika lyhyeltä, mutta kyllä ne riittivät kuitenkin.

1276489.jpg

Omia keskeneräisyyksiä onkin sitten tämä slipoveri (ei kuulu hamsterointiin), pitäisi keksiä jotain ryhdistävää noihin käden- ja päänteihin. Alaosa kun on noin jämäkkä, niin ylöskin pitäisi saada jotain jäykempää. Mietin palmikkokaitaleita, mutta lanka ei ehkä riitä, paitsi aika kapeisiin, mutten tiedä ovatko nekään tarpeeksi napakat...

Eipä tässä tällä erää muuta, kiitos kaikille sukkakommenteista, niitä on tullut pari uuttakin. Kiva Marja kun tykkäsit blogista :)

Ainiin, sain kirjastosta ekana lainaan punokset puikoille, ilta meneekin varmaan sitä selaillessa...