Heipähei! Hetken kerkisi jo näyttää siltä, että kevät oli tulossa tohinalla, mutta nyt on taas lunta maassa! Tuulta vastaan valmistui viimekuun SNY-langasta (ruskea Maija) sormikkaat.

1465726.jpg

Lanka: Gjestalin Maija

Puikot: 3 (vai 3,5?) sormikaspuikot, bambu

Malli: Tehdessä syntynyt, sovittamalla mentiin

Tämän kuun paketissa oli SNYni ajatellut pientä poikaa ja sisältö oli sen mukainen:

1465740.jpg

Lankaa oli oikeasti enemmän, neljä kerää tummaa sinistä ja kaksi tätä vaaleampaa. Niistä suurin osa on pojan päällä ja poika nukkumassa, ei siis kuvaa vielä siitä mitä langoista valmistui. Mallia on otettu Novitan Muksuextrasta, joka tuli viimeviikolla. Sellainen raitahuppari. Mutta paketin muuta sisältöä olivat tuollainen hauska pallo (väsyneelle selälle), käsipyyhe pojalle ja metallinen penaali.

Kiitos taas SNY! Poika tykästyi lankojen tuotokseen ja pyyhekin on ihan oikeaa sarjaa :)

Muita valmistuineita on vielä tämä seuraava, näyttääkö tutulta?

1465765.jpg

Ihan oikein! Se on alkuvuodesta aloitetun slipoverin helma. Josta tuli siis kuitenkin laukku. Slipoveri alkoi näyttää haarniskalta, joten täytyi keksiä siitä jotain muuta. Helma oli kuitenkin kiva, joten halusin käyttää sen johonkin hyödyksi. Laukusta tuli mukavan kokoinen, sinne mahtuu puhelimet, rahat ja vielä melkolailla muutakin. Sangat oli omasta takaa, puiset olisivat ehkä olleet paremmat, mutta kiva näinkin :)

Lanka: Paksu Pirkka-lanka, n. 200g

Puikot: 4mm bambupyörö, virkkuukoukku nro 4, muistaakseni

Malli: Hetkellinen inspiraatio

Tässäpä kuulumiset taas tälläkertaa. Seuraavaksi jotain muuta, sillä lankaa on taas hankittu vähän uusissa väreissä, luvassa kellanoranssia, appelsiinia ja limenvihreää. Hiukan kevättä tarjolla.