Istuinpa sitten eilen ja toissapäivänä melkein koko päivän tuon tunikani kimpussa vietellen viimeisiä kesälomapäiviä. Tuloksena se, että enää hihat puuttuu! Olin jo välillä varma, että se unohtuu kuukausiksi nurkkiin pyörimään, kun oli aluksi niin hitaansortinen tehtävä. Huomasinpa myös että livahti virhe tuohon alkupäivitykseen, eli lehti oli Suuri käsityölehti, eikä moda.

Kuviakin on tulossa, kunhan saadaan oma kone takaisin huollosta, en oikein viitsi ladata lainakonetta täyteen lankakuvia!

Olen nyt pari päivää sellaillut muiden blogeja ja löytänyt kaikkia ihania uusia ideoita. Myös Ullaa kävin tutkimassa. Sattuuko joku tietämään, onko olemassa sivua, jolta helposti pääsisi kaikkiin Ullan julkaistuihin numeroihin käsiksi? Joitain vanhoja olen löytänyt kun osoite kenttään vaihtaa eri numeroita...

En ole pitkään aikaan tarkistanut koko lankavarastoa, mutta siellä on varmaan lähemmäs parikymmentä kerää 7 veljestä ja muita valmiista töistä jääneitä ja kaikki tietenkin eriväsrisiä. Nytpä sitten olen yrittänyt miettiä mitä niistä saisi aikaiseksi. Totesin että mahdollisia vaihtoehtoja olisivat ainakin villatakki pojalle ja sen serkulle tai muitten tuttujen lapsille ja apupupu, joita vilisee siellä sun täällä.

Yhdelle mohairlangalle keksin jo käytönkin, Fifin! Ehkä sellaisen suorakaiteen muotoisen.