Toipa postisetä uuden Modan ja Suuren käsityölehden, vieläpä samana päivänä! Molemmissa oli kivoja ideoita, SK:sta hame ja modasta neuletakki. Modassa oli myös nättejä takkeja, mutta niitä mulla on muutenkin jo tarpeeksi, etten ehkä niitä ekana ala tehdä.

Muita blogeja kun selailin taas, niin sattui silmään haastekeräys johon ajattelin mahdollisesti osallistua, saisi esimerkiksi langanloppuja käytettyä noihin.

Viime postauksen jälkeen olen saanut toisen hihan tehtyä ja toisessakin on valmiina jo käänne (vain vaivaiset 11 cm korkea...) Fifi on edistynyt ehkä noin puoliväliin sähkötekniikan ja pneumatiikan luennoilla :) Toissapäivän keittelin omenahilloa ja ne pitäisi nyt mahduttaa kellariin taikka jonnekin muualle. Apupupuihin kävin ostamassa perjantaina lankaa ja vanua. Nyt vain alkoi arveluttaa toi superwash-käsky, kun mulla on pirkkalankaa, joka kyllä kestää myyjän mukaan itsekseen pestä ja josta hän on kuulemma itse niitä tehnyt, muttei ole superwash-käsitelty... Onko joku muu käyttänyt sitä?

Tänään anoppi teki uusista rukiista leipää ja oli kyllä hyvää. Kuiva kesä ei tehnyt viljalle hallaa ainakaan meillä, samaa ei kyllä voi sanoa lähteestä... Kaksi viikkoa ollaan jo oltu kantovedellä kun vesi ei enää riitä omasta takaa. No, eipä tuo isompia ongelmia vielä ole tuonut, paitsi että pyykit on pestävä muualla. Onneksi on sukulaisia lähellä!