Arvonta on nyt suoritettu epävirallisen virallisesti pojan suosiollisella avustuksella. Voittajaksi selviytyi Susa. Lähetä osoitteesi tuohon sivun ylälaidasta löytyvään osoitteeseeni, niin saadaan paketti matkaan!

Juhlistakin selvittiin ja tämä viikko ei onneksi ole enää niin kauheata hässäkkää kuin edellinen. Ehtii ehkä jossain vaiheessa ajatellakin jotain.

Neulerintamalla aloitettuna on ikuisuusprojekti neljästä Hippy-kerästä. Meinasin viime talvena tehdä niistä boleron, mutta keskenkaiken keksinkin että niistä tulisi sellainen korinpohjatekniikalla tehty poolo, jonka ohje oli jossain talven modassa (siinä jokin mohairlanka). Aikani tehtyä huomasin, että lanka ei siihen riitäkään, mutten ajoissa mennyt ostamaan lisää. Nyt sitä ei sitten ole enää saanut täältäpäin mistään. Viikonloppuna tekele meni purkuun (aika inhottava purettava) ja aloitin siitä sellaisen pusakkamallisen (lieköhän oikeanlaista mallia tarkoittava sana...) villatakin. Helmaan, hihansuihin ja kaulukseen korkeat valkoiset resorit. No, ilman ongelmia ei päästy siitäkään, neuloin resoreita illalla ja aamulla sitten huomasin että toinen resori, jonka olin tehnyt yhdestä jämäkeränlopusta olikin ihan eri valkoista ja lisäksi vielä eri vahvuista. Opetus: älä neulo valkoista lankaa illalla! No, se menee sitten uusiksi, kunhan tästä ehtii asiaan paneutua. Ja pisteenä iin päälle: näyttää siltä että jos lanka riittää tähänkään versioon, niin hyvin käy...