Täällä on ollut aika hiljaista pari viikkoa. On muka ollut niin paljon ohjelmaa, etten ole kerinnyt päivittelemään...

Hurahdinpa minäkin noihin puikkoihin. Monessa blogissa olen nähnyt addin lyhyitä pyöröjä ja pitihän sellaiset sitten tilata. Tilasin myös sellaiset erityislyhyet 22cm:n pyöröt, joilla voi tehdä vaikka sukkia tai lapasia. En ole muuten oikein innokas sukan tekijä, mutta jospa nyt innostuisin kun ei tarvi aina vaihdella puikkoja. Tilaus ei ole viel tullut mutta nytpä sitä innolla odottelen!

Meillä on satanut nyt ihan urakalla mota päivää ja silloinkin kun ei ole satanut niin on ollut ihan sumuista ja kosteaa. Parina aamuna kun olen herännyt jo aikaisin, niin on tuntunut ihan hassulta, kun ulkona on niin pimeää ettei näe mitään ja sama illalla. Eilenkin kävin kahdeksalta kaupassa ja tuntui ihan kun ois ollu keskiyö. Muuten kyllä tykkään syksystä, mutta kun tuo pimeys!

Viiemviikolla olen yrittänyt saada vanhoja neuleita valmiiksi. Yhden patenttineulevillapaidan sain Jaakolle valmiiksi, oli jo raglankavennuksetkin aloitettu, mutta jämähtänyt vuodeksi siihen. Sitten tein sitä omaa Hippy-takkia, siitä puuttuu tällä hetkellä vetoketju ja hiharesorit aion tehdä uusiksi. Juhan villasukan tekeleet kaivoin myös laatikosa, ne on olleet siellä vasta Jaakon syntymästä asti... Ei oo tarvinnu kovin akuaa oottaa sukkia :) Niistäkin uupuu toisen sukan jalkaterä. Ettei sen enempää. Yhtä vanhaa Isovelipuseroa rupesin uudistamaan myös. Siitä oli "vartalo"kappale (pyöröillä) valmis, mutta oli jotenkin oudon mallinen. Sen oon tehnyt joskus Kuopion aikoina (4 vuotta sitten) ettei se enää mahtuis muutenkaan päälle. Siitä on nyt tulossa, ja melkein hihoja vaille valmiina hauska ympyrätakki, Garnstudion ohjeella. Kämmin vähän hihojen kohtien kanssa, mutta täytyy katsoa, josko siitä silti jotain tulisi :)

Lähdenpä tästä kouluprojektin pariin. Kuvia luvassa taas kunhan muistan kotona kuvailla.