Olen aktiivisesti lomaillut viimeiset puolitoista viikkoa. Eilen alkoi koulu taas. Mitää en ole saanut aikaiseksi, mutta oikeastaan se ei haittaa. Paitsi että sukat taitaa tälle kuulle jäädä aika vähäisiksi :) Oikeastaan oli ihan tervetullutta olla tekemättä juuri mitään.

Tänä syksynä päällä ollut neulebuumi alkaa osoittaa laimenemisen merkkejä. Tilalle on tulossa taas hieman ompeluinnostusta. Kunhan vain saisin sen huonetilan järjestettyä niin voisi milloin vaan surautella jotain... Tuota neuleinnostusta kestikin nyt yllättävän pitkään, yleensä pari työn jälkeen pitää olla vähän taukoa jo. Eipä sillä, en kyllä ole tosiaan pariin vuoteen ehtinyt juuri mitään tekemäänkään.

Minulle tulee Maatilan Pellervo ja jostain syystä tuli myös Kotilieden (?) Maalla jouluerikoisnumero, niin olen niistä nyt katsellut kaikkia joululahja ideoita, jotka olisi nopeahko ja helpohko toteuttaa itse tai pojan kanssa. Poika oli tehnyt tänään hoidossa lehtitaulun, terrakotan väriselle paperille liimatulle vaalealle paperille olivat liimailleet ruskalehtiä ja se oli kyllä tosi nätti! Täytyy ostaa kehykset ja laittaa seinälle.

Koulussa alkaa tenttiajat. Tälle viikolle olisi luvassa sähkötekniikkaa ja ensiviikolle statiikkaa. Pääsin vain niin tuon loman makuun, ettei oikeen jaksaisi antaa niille ajatustakaan...