Tuli tuollainen piiri vastaan kun blogeja taas selailin, ihan uusi tapaus, käykää tutustumassa! Erilaista ompeluasiaa ja ideoita siitä kiinnostuneille. Mm. kuukausittain vaihtuva aihe, jonka mukaan jokainen voi kehittää oman version vaikka kauppakassista tai jostain muusta. Kuulostaa minusta kivalta, siispä liityin sinne.

Harmittaa kun en ole ehättänyt mukaan mihinkään vaihtokampanjaan... Eikä niitä tähän hätään taida olla menossakaan. Ensi vuonna sitten. Kaikki SNY:t ja huivivaihdot näyttää niin kivoilta, kun muiden juttuja niistä lukee :)

Eilen käytiin Jyväskylässä KoneAgria messuilla. Siellä esitellään erilaisia maatalouskoneita ym. Poika oli ihan innoissaan, kun oli kerralla niin paljon traktoreita. 

Parin viikon tauon jälkeen päätin taas ryhdistäytyä ja sain tehtyä pari postausta aikaisemmin näkyvää vihreää villatakkia takakappaleen raglankavennuksiin asti. Jospa sen saisi tänään vaikka tehtyä. Saa nähdä mitä siitä tulee, kun malli on hieman erikoinen ja olen vaihtanut siihen langan ja takin pituuden, sekä kaventanut hihoja ylhäältä. Toivottavasti kavennukset osuu edes melkein kohdalle!  

Ei kuvia nytkään, koska ei ole juurikaan mistä laittaa...