Pitkästä aikaa täällä taas... Iltaisin olen käynyt taas suosikkeja selailemassa ja silloin tällöin muitakin, mutta itse en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa. Eipä sillä että mitään erityistä raportoitavaa olisikaan. Tuntuu että kaikki työt vaan ei millään tahdo valmistua. Takan päällä odottelee yhä se Hippy-takki, ompputakista puuttuu kaulus, rustikasta aloitin viimeviikonloppuna ponchoa (elämäni ensimmäinen !) ja sekin on kesken tuolla yhdessä laukussa. Apupupuakin aloittelin, kädet on vielä tekemättä, mietin tässä että pitäisikö täyttää se vartalo-osa ensin ja tehdä kädet sitten ja täyttää ne viimeksi... Mulla on kaikki keskeneräiset melkeinpä olkkarissa yhden tuolin päällä ja se keko tosiaan vaan kasvaa... aina kun ottaa sieltä jotain, niin jotain muuta putoaa. Ja poika tykkää käydä hakeen sieltä pieniä keriä ja heitellä sitten niitä ympäriinsä.

Siskolle tekemääni Wool-puseroa vauhditin tänään koneella. En muuten ehdi millään ennen joulua saamaan noita lahjajuttuja valmiiksi. Hihat on silti vielä tehtävä käsin. Mutta niihin ei ehkä mene kauhean kauaa, ainakin toivoa on :)

Mistä olette tilanneet tai ostaneet noita hahtuvia? Olisi kiva tehdä äidille ja mummoille lahjaksi sellaiset kippurakärkitossut (muistaakseni ziinan blogissa). Missähän hinnoissa keskimäärin liikkuvat? Ja mihin yksi kiekko (?) riittää?

Yritän nyt viikonloppuna saada jotain valmiiksikin, että olisi kuviakin laittaa, en viitsi noita kasoja kuvailla ainakaan tänään enää. Pitäisi mennä nukkumaankin. Taas. Ei kiva, en tykkää nukkua, paitsi jos ihan kauheesti väsyttää. Nyt ei. Nähdään taas.