Kun tahtoo olla otsikointi aina toisinaan työn ja tuskan takana...

On taas ollut joitain päiviä hiljaiseloa täälläpäin. Eilen ja keskiviikkona oli illalla ohjelmaa ja alkuviikko meni muuten muissa hommissa. Eilen olin koulussa kymmenen tuntia, niin vastapainoksi päätin tänään olla menemättä, kun luentoja on vain 1,5 tuntia ja matkoihin menee tunti, seliseli...

Mulle on tässä viikonlopun ja alkuviikon aikana rakennettu sitä ompeluhuonetta. Tai ei huonetta tarvitse rakentaa, mutta sinne on laitettu tasoja ja vielä pitäisi vetää sähköt ja maalata. Se on rakennettu aikoinaan sitä varten, että kun navetasta tullaan, niin siellä vaihdetaan vaatteet, mutta ei sitä koskaan kai siihen käytetty. Nyt se on ollut lähinnä varastona.

Poika lähti papan kanssa traktoriin, piti käydä välillä pukemassa. Siinä samalla huomasin, että villahousut on ihan liian lyhyet. En tiedä pitäisikö tehdä pelkät housut vai haalarit, siis hihalliset. Jostain blogista luin kerran, ettei kukaan bloggaaja taida selvitä ilman vauvan pöksyjä, niin en tainnut minäkään... paitsi etteihän tuo enää ihan vauva ole. Onpahan vain tuplasti töitä niissä pöksyissä :)

Tuli kiire tuon Venäjä-keräyksen kanssa (nappi sivupaneelissa), kun huomasin että pakettien pitäisi olla perillä 15.11. mennessä (muistaakseni). Niinpä olen niitä sukkia touhunnut tässä. En taida ehtiä kovin monia tehdä enää, mutta mielestäni mukaan sai laittaa myös pipoja ja lapasia.

Vihreästä takista on toinen hiha kesken ja keskiviikkona aloitin siskolleni puseron petroolista Woolista. Aioin ensin tehdä jotian pienempää ja ostin vain 4 kerää, mutta kun selvisi, että pusero on tulossa, niin täytyi mennä ostamaan lisää. Edellisestä kaupasta ostin ne viimeiset kerät ja täytyi mennä eri kauppaan, mutta löysin värierää joka kuulosti hämärästi tutulta ja kotona sitten huomasin, että se oli aivan samaa! Tosin kaupassa olleiden erien välillä ei näkynyt eroa, mutta onneksi oli samaa kuitenkin. Kerran oli joissain Nalle coloreissa niin paljon eroa, että hyllyssä erottuivat heti toisistaan.

Näyttää että tuota vihreää lankaa jää ainakin kerä yli, niin olen nyt kehitellyt päässäni ajatusta mihin sen voisi laittaa... Mukana on huovutettuja osia ja kenties kirjailua... kunhan näistä edellisistä pääsen, niiin... Oletteko kokeilleet ensin huovuttaa sellaisen lätkän, vähän niinkuin patalapun ja sitten leikannet sitä? Kestääkö se huovutettu neulos leikkaamista, ettei ala purkautua? En nimittäin kyllä osaa senmallisia kappaleita suoraan neuloa ja huovuttaa oikean kokoisiksi kuin mitä olisi tarkoitus tehdä... :)

Ja sitten vielä loppuvoivotus. Nimittäin isänpäivä... Me ollaan miehen kanssa niin huonoja lahjaihmisiä, että kumpikaan ei keksi mitä antais eikä kumpikaan mitä haluis...minä en siis saa isänpäivän lahjaa, vaan tää on yleistilannekatsaus! Että pattitilanne näköpiirissä :) Mein isä on kanssa tulossa käymään, niin syödään sitten porukalla miehen vanhempien ja siskojen perheiden ja mein isän kanssa.

Taidan mennä vakoilemaan muiden juhlavalmisteluja...jos saisin vaikka ideoita ;)

(Edit: vaihdoin vielä pohjan talvisemmaksi)