Sainpa sitten tänään viikon odotellun modan, missä lienee huiteli, mutta perään soittamalla tuli tänne asti. Ostin myös elämäni ensimmäisen ulkomaalaisen neulelehden, saksalainen se oli, mutta en nyt just muista nimeä. Oli joitakin kivoja malleja. Modaa en vielä oikein tarkkaan selannut, mutta menen kohta jatkamaan.

Tein myös inventaarion lankavarastoihin. Puuvillalankoja yksi koppa, mohairia toinen ja erilaisia villalankoja kolme muuta. Tästä puuttuu ne, mitkä on aktiivisesti työn alla tai pääteltävänä. Ja pupulangat.

Siskon raglanpusero on ylhäältäpäin kainaloissa menossa, harmi kun ei pysty sovittamaan, täytyy vaan kokeilla itelle että miltä näyttää... Noita lankoja setviessä huomasin, että pitäis varmaan panostaa valmiiden töiden kokoamiseen ja päättelyyn, niitä lojuu aina millon missäkin odottelemassa inspiraatiota :)

Paketti Venäjäkeräykseen lähti tänään erinäisten mutkien jälkeen. Ensin en löytänyt Jkl:n postia ja sitten kun pääsin sinne asti, niin huomasin, ettei osoitelappu ollutkaan mukana vaan autossa parkkihallissa. Alkoi tympiä niin että menin kokonaan eri postiin, maalaiskuntaan. Eipähän tarvi hakee kaukaa, jos sattuu muistilaput unohtuun...

Saisinkohan kohta aloiteltua niitä pupuja, ei ole vasta kun muutama kuukausi odotelleet ne langat tuolla. Olen jopa kerinyt ne valmiiksi, mutta en ole vielä keksinyt että millä puikoilla ne tekisin, jos pyörönä teen... Pitkät pyöröt ois ja 40 senttiset, mutta ne on liian pitkät. Jos teen sukkapuikoilla, niin sellaset pitäs mennä ostamaan, kun ei tästä taloudesta löydy oikeeta kokoa. Kun asuin kotona, mulla oli kauheesti puikkoja, mutta näkyvät huvenneen matkalla... Yksittäisiä aina välillä löytyy, muttei koko sarjaa millään.

Jaahas, taidanpa tästä mennä lueskelemaan lainaamiani käsityökirjoja, kävin tutustumassa maalaiskunnan kirjastoon ja siellä oli ihmeen suuri valikoima, varmaan 10 kirjaa lainasin (osa oli kyllä lastenkirjoja :))