Tahtoisin toivoa sinulle
jotakin oikein hyvää,
enkelin siipien havinaa
ja iloa, onnea syvää.

Tahtoisin toivoa sinulle
mitä en itse voi antaa:
saakoon rakkaus Jumalan
sinua sylissä kantaa.

(Anna-Mari Kaskinen)

Näin toivoi Famu saamassani kortissa, joka oli mukana Anna Hyvän kiertää -paketissa. Paketin muuta sisältöä olivat jouluinen pussukka, joka kuvassa on alimmaisena. Pussissa sisällä olikin sitten vielä pieni enkeli, sydänpannulappu ja kolme koristetähteä, jotka aion laittaa ikkunaan tai joulukuuseen! Kortti on hauskasti tehty pahvista ja pehmustetusta kangasomenasta.

298725.jpg

Kiitos Famu vielä kerran paketista, siitä tuli todella jouluinen ja hyvä mieli!

Omat joulutouhut ovat jonkinverran edistyneet, huivia on neulottu joitakin senttejä, mutta sillä ei ihan kauhea kiire ole, kun lahjan saaja ei ole jouluna Suomessa, vaan tulee tammikuussa takaisin. Tossuja huovuttelin lisää yhdet, kun niistä edellisistä tuli hiukan pienet. Vielä olisi tarkoitus kahdet tehdä, toiset punaiset ovat puolta vaille valmiit, nyt vaan jännitän riittäkö lanka, kun se on vyyhdistä keritty 100g. Nämä valkoiset tein 50g:n keristä, jolloin oli helppo katsoa, että molemmat tulevat valmiiksi. Lankaa meni alle kerä/tossu. Punaiset tossut ovat hiukan suuremmat kuin nämä valkoiset, siitä jännitys :) Ja lanka oli siis Fritidsgarnia. Myös tämä valkoinen. Huovuttui enemmän kuin punainen, mutta osuutensa voi olla myös sillä, että tämä on sileää ja punaiset tossut olivat ainaoikeaa. Nyt testaankin niitä toisia punaisia sileinä myös, että huopuvatko saman verran kuin tämä valkoinen.

298723.jpg

Pojalle on tulossa lahjaneule myös. Tähän on tarkoitus tulla rintamukseen vielä tavaraa, mutta siitä lisää sitten kun pusero on valmis...

298722.jpg

Ja joskus aiemmin mainitsemani tilauslangat tulivat myös! Tässä ensin Linie 164 Java, tätä tilasin 500g:aa, pitäisi saada siitä pitkähihainen pusero, ainakin vyötteen mukaan.Lanka on puuvilla-viskoosisekoitetta.

298721.jpg

Ja lisäksi vielä Linie 155 supercool lankaa, merinovillaa ja on niin pehmeää, että ei varmaan kutita! Ainakaan minua :) Tarkoituksena tehdä siitä pojalle kypärämyssykauluriyhdistelmä.

298724.jpg

Viimeviikolla leivottiin pojan kanssa pipareita ja meinasi olla hiukka vaikeuksia, kun ei jaksanut odottaa että olisin kaulinut aina uuden levyn valmiiksi :) Jauhoja oli sitten lattiat täynnä. Koulua onneksi enää kolme päivää, sitten ehtii kunnolla ryhtyä näihin jouluvalmisteluhommiin! Ja luntakin olisi kuulemma tiedossa :)