Olen pitänyt nyt muutaman päivän ainakinmelkein lomaa noista käsitöistä, tai siis ainakin neulomisesta. Pari päivää sitten virkkasin renkaita, jotka on menossa huovutukseen ja punaisen lätkän jolla on sama kohtalo... nämä liittyvät siihen pojan puseroon. Tänään ostin magneetteja, mutta en tiedä vielä ehdinkö ennen joulua niille mitään tekemään. Kaksi työtä olisi vielä tehtävä ennen joulua.

Tänään olen kuitenkin ollut silti tosi reipas :) Leivoin pullaukkoja, kun äiti pyysi niitä mukana tuomaan ja koska taikinaa jäi yli niin tein vielä luumurullapullia. Ja suklaakonvehteja. Ja luumukakkuja. Kakkujen paistamisessa on vain yksi pieni ongelma... Vuokia on vain yksi. Viimeinen kakku on vielä uunissa ja kohta meen hakemaan sen sieltä pois. Onneksi on leivinuuni, olisipa ollut ikävä pitää sähköuunia päällä melkeen 5 tuntia, että saa kakut paistettua... Pullakuvassa myös reikäleivän reikiä, jotka ei kyllä ole minun käsistäni, leipääkin siis tänään on paistettu.

    305162.jpg   305163.jpg   305161.jpg 

Oho, en tiennytkään että tämä on mahdollista... nimittäin laittaa noi kuvat samalle riville... vahingoista viisastuu, näemmä.

Tällaista tällä kertaa. Opiskelutkin siirtyivät lomalle. Yritän vielä päivitellä noiden loppujen lahjojen osalta.

Hauskaa joulun odotusta kaikille!