Torstaina oli tosiaan illalla sellainen olo, ettei olisi ehkä kannattanut herätä aamulla ollenkaan. Ensin piti tapella auton kanssa, seurauksena myöhästyin ainakin vartin. No, eihön se nyt niin kamalan paljon ole, mutta kuitnekin. Sitten hukutin auton sisäpuolella pysäköintitalon kortin. Etsin sitä, enkä löytänyt. Auton käänsin kahteen kertaan nurin kaikista mahdollisista paikoista, muttei ollut korttia misään. Soitin sitten valvontaan, että auttavat minut ulos sieltä hallista. Maksoi 10 euroa. Arvatkaapa mitä tapahtui kun istuin ratin taa. KYLLÄ! Ensimmäinen silmiini osunut asia oli, kuinkas muutenkaan, kadonnut kortti. Ei sapettanut kovin pahasti... Oli pudonnut ratin päällä olevaan liittymäkohtaan, jossa on sellainen pieni taso ja syvennys. Monta kertaa oli katsonut ihan vierestä, mutta kun ei näe, niin ei näe. Tiedänpä nyt että autossa sellainenkin hukkapiilopaikka on.

Illalla blogatessani kuitenkin huomasin, että olin voittanut Lankavuoren arvonnassa. Ihka ensimmäinen arpajaisvoittoni! Kyllä parani mieli paljon :) Nyt vain odotellaan, mitä mahtaakaan tulla postin mukana!

Joulun alla siskolle aloittamani huivi jäi pahasti kesken, kun mallineule alkoi tökkiä, eikä kiirettä silloin ollut. Siispä purin sen äsken ja aloitin uudestaan Ziinan kevät-huivin ohjeella. Sisko nimittäin aikoo tulla viikonloppuna kylään, niin olisi jo aika saada huivi valmiiksi :)

343945.jpg

Jostain blogista lueskelin, että kyseinen huivi oli valmistunut parissa päivässä, joten jospa ehtisin ajoissa :) Ajaa tällä hetkellä muiden neuleiden ohi ja on sen verran helppo, että voi ottaa luennoillekin mukaan...