Ensin jotain muuta. Liekö on taas flunssa tulossa, vai mikä, mutta kurkkua taas kaihertaa :( Koitin lääkitä sitä mehun puutteessä glögillä, muttei tainnut juuri tuottaa tulosta. Samalla päätin sitten syödä vähän pipareita, kun niitä vielä jäljellä oli.

Liityinpä minäkin tässä jokupäivä sitten Project Spectrumiin. Vahingossa tilaamani florican väri sopii kuitenkin kuin nakutettu ensi kuun väreihin :) Joku ilo sentään siitäkin. Olen jo luonnostellut uutta mallia, johon tuo sininen sopisi paremmin. Luullakseni takki tulossa, jotain pitsiä ja korkeahkot joustimet, ehkä. Väri on oikeasti sinisempi, mutta kuitenkin tuollainen hieman harmahtava.

338967.jpg

Samos-puseroa olen tehnyt vähän laiskanlaisesti, mutta enemmän kuitenkin kuin kirjoneulepuseroa, josta on toinen hiha kainalossa menossa. Ei vain ole ollut tarpeeksi rauhallista tai vieraatonta jaksoa, että olisi voinut epäsosiaalistua sen parissa :) Aivoton samos-neule kuitenkin lähes etukappaleeltaan valmis. Aika muodottoman näköinen tuossa on. Eikä näy pinnan raita kuviointi. Siitä parempi kuva taitaa olla edellisessä postauksessa. Kuvasta vasta nyt huomaan, mutta hassusti näkyy vaihtelevan tuo väri siten, että muodostuu tuollaisia muutaman sentin jaksoja puseron pintaan.

338966.jpg

Uunista vielä pellit kiinni ja sitten kaalilaatikko ja perunarieskat sisään :) Kukahan siivoaisi keittiön?

 

EDIT: Sivupohja vaihdettu. Unohdin myös mainita, että uudessa Novitassa oli monta kivaa ideaa!