vielä tässä. Virtahepo on ommeltu taustakankaaseen, kun itse eläinkangasta jäi liian kapea pala tyynyliinaa varten.

354832.jpg

Ompeluhuoneesta vielä sen verran, että se on alakerrassa meillä ja kun poika on oppinut kulkemaan rappuja itsekseen, niin koko ajan seilasi kerrosten väliä ja kävi pumppaamassa tuolia. Tuoli on Sotkasta, eikä mielestäni tosiaan niihin varsinaisiin verrattuna edes kallis. 60€ vs. 500 €. Ja Satu U, ei mullakaan muuten olisi ollut rauhaa ommella, mutta poika meni ajoissa nukkumaan ja muun aikaa sillä oli tätinsä kaverina :) Onneksi ovi vaimentaa ääntä sen verran, että voi herättämättä ommella.

Samos on ottanut huiman kirin ja toinen hiha on jo puolessa. Ehkä saan sen jopa ensi viikolla tehtyä... Sitten pitäisi käydä kirjoneuleen kimppuun, muuten se ei ole valmis vielä kesälläkään :) Olen vain pähkäillyt tässä, että minkäkokoisen siitä tekisin, kun mulla on pieni laihdutusprojekti menossa ja tavoitteena ois pari vaatekokoa pois... Että teenkö uuteen vai vanhaan kokoon :) Se on kyllä kokonaan eri asia, että onko se kokokaan pienempi ennen kuin kesällä. Yhden mallikerran lisäys nimittäin tuo lisäleveyttä noin 16 cm, enkä viitsisi katkaista sitä kesken. Onneksi hihat voi tehdä ilman suurempia koko-ongelmia!

Ainiin, olen katsellut muiden upeita värjäystuloksia KoolAideilla ja ajattelin kokeilla itsekin. Jos joku värjäilijä lukee tätä, niin mistä olette tilanneet/ostaneet värit?