Vierähtipä tovi taas! Samos pusero tuli lähes valmiiksi viikonloppuna, mutta huomasin, että hihat jäävät auttamattomasti liian lyhyiksi... Apu löytyi onneksi neulonta-listalta ja oikeata lankaa pitäisi olla tulossa lisää lähipäivinä. Kiitos kovasti Hannalle avusta!

Kirjoneulepuseroon sain kimmokkeen taas, kun ei ollut tuota helpompaa työtä "tiellä". Otin sen luennolle mukaan ja vastoin ennakko-odotuksia neulominen luonnistui ihan hyvin. Kääntelin vain sitä ohjearkkia (A4) aina viisi riviä kerrallaan näkyviin, niin oli ihan helppo seurata kuvioita. Kuvio osuus tuli valmiiksi tiistaina ja tänään aloittelin pisteosuutta (kts. edellinen hiha). Näyttäisi siis siltä, että tuo saattaisi jotain vauhtia edetäkin.

Project Spectrum alkoi myös, mutta koska aikaa on kaksi kuukautta ainakin näitä värejä varten, teen ensin tuon loppuun. Tai yritän ainakin. Saa nähdä kauanko tahdonvoima kestää :) Siivosin tänään taas lankavarastojani, koska vaikken lankahamstereihin ilmoittautunutkaan, olisi tarkoitus aloittaa varastollekin se paljon puhuttu laihdutuskuuri. Kaivelin sieltä esille ne langat, joista todennäköisesti jotain voisin saada aikaan ja ajattelin kysyä, jos tuosta kyläkoululta huolisivat loput käsityötunneille tai askarteluun. Lapsilla voisi olla käyttöä pienillekin kerän lopuille.

Pojalle etsin kasasta haalarilangat ja itselle siihen raitapaitaan, joka siellä seassa on lojunut, loput raidoituslangat. Kaikki puuvillalangat otin talteen myös, niitä oli samaa laatua aina enemmänkin, niin voisi saada niistä pojalle raitapaidan kesäksi. Mohaireja olisi montakin kerää, ihan korkkaamattomia, Maxi Mohairia ja vanhempaa Princessia ja Queenia. Mutta kun en niistä mitään keksi...

Olisipa kiva tehdä vaihteeksi jotain kevät/kesä vaatteita, mutta vielä olis tehtävä nuo villaiset alta pois... Täytyy vaan suunnitella tässä vielä vähän aikaa :) Sitten onkin taas niin paljon suunnitelmia, ettei tiedä mistä aloittaisi.

Kamera on hukassa, niin en saa tähän kuviakaan :( Mutta koitan tehdä tässä viikonloppuna jotain valmiiksi, että olisi näytettävääkin! Ainiin, hain äsken kesälle harjoittelupaikkoja, saa nähdä kuinka niiden kanssa käy...

 

EDIT: Unohdinpa mainita, että tilasin sieltä Jari Mäeltä niitä Kool Aideja. Tulivat kyllä tosi äkkiä ja muutenkin oli hyvä palvelu :) Samoin Samos tuli eilen jo, nyt vaan jatkamaan hihoja!