Postausaikatauluni ei näköjään tahdo oikein pitää... Samospusero tuli siis valmiiksi viime viikonloppuna, mutta olenko kerinnyt siitä postaamaan? No en! (niinkuin varmaan olette huomanneet...) Tässä se nyt kuitenkin on. Arvoisa ystävämme Rouva Mallinukke ei oikein tee sille oikeutta, mutten saanut itseni päällä sen parempaa kuvaa. Pusero on tehty ihan suorista kappaleista ja yhdistetty olalta noin 3 senttiä. Tai no, kädenteillä on myös noin 3 sentin kavennukset. Hihat on tehty suoraan kädenteille, koska langan riittoisuudesta ei ollut varmuutta. Hitsin hitsi, mun täytyy kyllä saada parempi kuva, laitan uuden heti kun saan. Samos oli ihan kiva tuttavuus, ehkä vähän hankala neuloa, kun säikeet erottuu melko helposti. Pehmeä kuitenkin ja pusero tuntuu mukavalta ja lämpimältä.

385487.jpg

Villatakin hihakin on edistynyt, vielä muutamia kerroksia puuttuu. Sitten pitäisi jatkaa helmasta. Ajattelin tehdä senkin pyörönä ja leikata sitten keskeltä. En ole vielä päättänyt, teenkö hihat samaan syssyyn vai jatkaisinko niitä tuosta tasona.

385491.jpg

Ja vaikka kuinka päätin etten aloita floricasta mitään ennenkuin tämä on valmis, aloitin kuitenkin. Pitsineule on omaa sovellusta valmiista malleista, mutta meni uusiksi ainakin tällä kertaa. Kuvassa hämärästi näkyy pieni sydäntä muistuttava kuvio. Resori on tuollaista muunneltua palmikkoa, eli ei ympäri vaan edestakaisin. Täytyy yrittää kuviointia myöhemmin uudelleen. Ensi ja seuraava viikko ovat aika täynnä, kun tiedossa on kaksi tenttiä ja yksi projektiesitys. Eipä taida jäädä paljon muulle aikaa...

385493.jpg

Eli Spectrumkin on nyt sitten virallisen epävirallisesti aloitettu.