Onpa ollut varsinainen viikko tämä. Maanantaina alkoi intensiivijakso, jossa on osallistujia kuudesta eri maasta, Suomesta ja Euroopasta. Joka päivä on ollut koulua yhdeksästä kuuteen tai seitsemään. Eilen illallinen mukaanluettuna kymeeneen saakka. Eipä ole tarvinnut paljon tehdä, kun on kotiin kerinnyt. Parina päivän olen vain mennyt suoraan nukkumaan.

Tästä syystä arpajaispalkittavat joutuvat vieläkin odottamaan saataviaan, koska en ole iltaisin enää ehtinyt asioita hoitamaan. Ensi viikko on vielä samaa haipakkaa, mutta katson jos huomenna ehtisin asioita toimitella. Aika huvittavaa ja samalla kyllä väsyttävää on ollut huomata, että vielä illalla kotonakin ajattelee asioita englanniksi, vaikkei enää tarvitse. Ja jos yhtäkkiä pitää sanoa jotain, vaikka suomalaisellekin, tulee ensimmäisenä sanoja vain englanniksi.

Viime viikonloppuna sain valmiiksi etukappaleen kevätNovitan kansikuvapuseroon.

467975.jpg

Se saa nyt luvan odottaa jatkoa jonkin aikaa, koska löysin vihdoin sopivan mallin Floricalle. Toiset puikot tilalle ja addit uuteen työhön :) Uudessa SK:ssa oli kiva malli, jossa on pitsihihat ja sileä miehusta. Ensimmäinen hiha on pian kavennuksissa asti ja ajattelin aloitella uutta tänä viikonloppuna. Hiukan epäterävä kuva, mutta malli näkyy jotenkuten. SK:ssa pusero on luonnonvalkoinen/vaalea beige.

467972.jpg

Pojalle valmistui samoksesta myös yksi pipo, mutta siitä ei ole nyt kuvaa.

Nyt lukemaan rästiinjääneitä blogeja ja vihdoinkin rentoutumaan...