Eemelilakki oli voittanut Myssyviikoilla arvontapalkinnon poikalakki-sarjassa. Onko joku lukenut tuon kirjoittamani ohjeen, onko se mielestänne epätarkka, eli tahtoisitteko kerros- ja silmukkamääriä jne? Ajattelin, että ohje olisi monikäyttöisempi noin senttimitoilla, että sen voisi silloin tehdä monesta eri langasta...

Töistä tultua ei ole tullut enää koneella istuttua, kun koko päivän tekee sitä töissä. On siis ollut melkein parin viikon tauko muisttaakseni päivityksissä. Välipalatyönä tein viimeviikonloppuna tällaisen liivin. Florican jämistä tein kaksinkertaisena ja tuli ihan kiva. Selkäkappale jäi vähän liian kapeaksi ja kädentiet vetää hieman taakse. Kuvaa ei vielä ole, laitan myöhemmin.

Joku aika sitten värjäsin punertavaa ibizaa mustaksi, jolloin tekokuitu osa jäi vaaleanpunaiseksi. Tulos ei ollut ihan täysin toivotunlainen, mutta neulottuna näyttää paremmalta kuin kerällä. Kymmenen vyyhteä on vielä kerimättä, toistaiseksi yhden selvittämiseen on mennyt aina noin tunti. Kenethän palkkaisin siihen... Vastaisuudessa tiedän joko sitoa vyyhdit kunnolla tai värjätä valmiin tekeleen. Tarkoituksena olisi tulla joko pusero tai takki, tunikamallinen tai A-linjainen. Teen hihat päästä päähän ja siis olkaosan samalla ja sitten jatkan rinnan alta alaspäin. Katostaan mitä mahtaa tulla!