Perjantaina nimittäin pitäisi alkaa loman! Töissä ollessa ei ole paljon valmistunut kesän aikana, mutta parilla viimeviikolla on tilannetta vähän korjattu.

Ompeluksia on valmistunut:

pojalle aurinkopyjama ja pallopusero, joka vilahtaa oikeassa kuvassa :) Maatalousnäyttelyssä oli järjestetty lapsille olkipomppis, jossa aikaa sitten vierähtikin :) Alla parempi kuva pallopaidasta.

802190.jpg 802210.jpg

802219.jpg

Punaraitaisesta trikoosta on tehty pusero myös, mutta siitä ei ole kuvaa, puuvillahousut kuitenkin löytyi kuvista: Ohjeena Ottobren kesä 2007 -lehti. Ovat tuollaiset puolipitkät, pojalle vielä hieman isot.

802253.jpg

Neuleista valmistunut Olivia pusero. Lankaa kului 12 kerää, eli n.600g. Puikkoina 3,5 ja 4 pyöröt. Malli sekoitus vähän kaikkea ja lopulta ei mitään. Ihan kiva tuli kuitenkin. Kaula-aukko ja hihansuut helmineuletta, helma joustinta. Päättelin silmukat jo kerran ja pusero oli viimeviikolla päälläkin, mutta lauantaina löysin lankaa vielä yhden kerän, jonka olemassaoloa en enää muistanut ja niin piti se vielä neuloa mukaan. Yhdellä yksinäisellä kerällä tätä lankaa kun ei paljon ole käyttöä... Hihat olisivat saaneet olla himpuunverran pidemmät, nyt ne päättyvät aikalailla kyynärtaipeeseen ja vetävät olkapäiltä neuletta alas. Tämä ei haittaisi muuten, mutta koska kaula-aukko on aika iso, meinaa neule pudota harteilta. Liekö tuohon hyvää ratkaisua... En viitsi purkaa enää kuitenkaan. Koitan muistaa ottaa kuvan puserosta käytössä.

802264.jpg

Novita muisti minua lankapaketilla viime viikolla. Huopuneen Floricapuseron korvauksena sain kahdet langat ja päädyin ihan tavallisiin 7-veikkaan ja nalleen, koska niistä löytyi kivat värit ja tavalliselle puserolle olisi kysyntää. Malleja on mielessä pyörinyt ja 7-veikka pääsi puikoille eilen illalla elokuvaa katsellessa. Tulossa jonkinlaista peruspalmikkotakkia. Lanka on oikeasti metsänvihreää, näyttää tässä melko harmaalle. Ihania harmaansävyjä on taas saatavilla... Pujoliivissä oli tehty ihana raitaneule 

802314.jpg

Sitten vielä mainosta: En ole yrityksistä huolimatta keksinyt, mitä talvella tilaamistani Onlinen Linie langoista tulisi... Siispä laitan ne myyntiin. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä sähköpostiin. (ylänurkassa) Saa tarjota! Kahdesta kerästä on aloitettu, mutta kerien ei pitäisi olla vajaita. Lankaa on 500g. Riittää vyötteen mukaan naisen M-koon puseroon.

298721.jpg