Tänään aamulla sain toisenkin hihan valmiiksi ja sitten äkkiä langanpäät piiloon!

819150.jpg

Strategisista mitoista tietoa myöhemmin, koska täytyy kohta täytyy lähteä käymään kaupungilla. Samaten pohjasta on tullut tietoon, ettei se näy kaikilla selaimilla. Sitäkään en valitettavasti ehdi vielä vaihtaa. Mutta illemmalla lisäpäivitys!

Edit: Takin paino vaa'alla mitattuna 540g, lanka 7-veljestä. Nappeina 4 pitkulaista puunappia, duffelinapeiksikin kai noita voisi sanoa. Puikkoina käytetty 4,5 pyöröjä.

Takkiin ei ole ohjetta, ainakaan vielä. Alkuperäinen idea lähti liikkeelle, kun näin Flickrissä kuvan samantapaisesta palmikkotakista kuin tämä (takki oli ilmeisesti tehty jonkin ulkomaisen neulelehden ohjeella). Palmikot ovat melkolailla täysin erilaiset, alkuperäiset olivat muistaakseni kolmi"säikeiset" ja niistä jäi jotenkin pitsimäinen mielikuva. Muistikuvan pohjalta sitten mietiskelin takin istuvuutta ja laskeskelin aloitussilmukkamääriä. Palmikot ovat peräisin kirjasta, jonka nimi on muistaakseni Neuleet. Kaikki muu onkin oikeastaan syntynyt työn edetessä.

Mielestäni tästä tuli melko onnistunut. Selailin eräänä iltana Ullan arkistoa, enkä mielestäni löytänyt sieltä naisten palmikkotakkia ja mietiskelin, josko kannattaisi tarjota sinne päin?

Pohja on myös vaihdettu, näkyyhän tämä selaimillanne?