Olen nyt aika myöhässä tämän paketintuloilmoitukseni kanssa, ANTEEKSI SNY! Paketti on tosiaan tullut jo ainakin pari viikkoa sitten, mutta kaikenlaisen hässäkän takia on jäänyt postaamatta :(

Paketti oli kyllä kerrassaan uskomaton:

1413481.jpg

Mukana oli iso paketti suklaata koko perheelle ja bambusormikaspuikot, molemmat jo käytössä ja siis eivät tässä kuvassa.

Maija-lankaa ja ohje niille, kaksi kirjontapakkausta, Tupperin silikonivuoka, mantelijauhetta, purkkaa, silmukkamerkkejä, neuloja, kaksi vihreää tuoksukynttilää, ja säilytyslaatikko (siis se sinivioletti, missä muut jutut on kuvattu :) Lisäksi mukana oli ohje ja materiaalit pehmolampaaseen.

1413483.jpg

Poika sai vielä erikseen omat ompelutyöt ja pääsiäiskortin :) EDIT: poika sai oman pienen kakkuvuoan myös!

Jälkilähetyksenä tuli vielä itsetehtyjä silmukkamerkkejä, joista ei ole tähänhätään kuvaa ja tänään posti toi vielä perinnemallien ohjeita :)

Melkein alkaa itseä hävettää, kun en ole ollenkaan näin kekseliäs ystävä... Kiitos SNY valtaisasta paketista! Mukava kun muistat poikaakin :)

Pääsiäisen aikana ehdin vihdoin ottaa kutimet käteen taas pitkän tauon jälkeen ja valmista tuli yhdestä mustasta Huopas-piposta, ensimmäisen SNY-paketin raitalangasta tehdyistä omista polvisukista (samanlaiset kuin hoitotädin sukat muutama postaus sitten) ja pojan sukista (sisko teki näihin toisen varren). Lisäksi jatkoin palmikkotakkia noin puolitoista kerää. Takki alkaa olla vyötäröllä menossa ja jos en ihan väärin ole laskenut, lankaa on vielä puolet jäljellä... Taitaa tulla melko pitkä takki! On vain niin tuskaisen hidas niine palmikoineen.

Jospa tästä kevään myötä vähän piristyisin ja saisin taas jotain aikaiseksikin, ei ole tullut kuukauteen postattua. Joku täällä kuitenkin sitkeästi käy, kun laskuri raksuttaa!