Niin vain muuttuivat suunnitelmat keväästä. Työttömänä olin puolisen vuotta, mutta syksyn alkajaisiksi päädyin taas koulunpenkille.

Osittain opiskelut ovat vieneet aikaa neulomiselta, mutta jotenkin tämä vuosi on ollut muutenkin melkoista hiljaiseloa sen suhteen. Suunnitelmia kyllä olisi, mutta ei minkäänlaista innostusta niiden toteuttamiseen. Aiemmista tavoistani poiketen olen neulonut tälle syksylle jo melkein kuudet villasukat. Niissä lienee helpotuksena se, ettei tarvitse niin kauheasti miettiä, mitä tekee ja miten. Aikaakaan ei paljon kerralla mene. Puolitoista paria pitäisi vielä ennen joulua tehdä.

Vaikka innostusta ei ole ollut, ei lankavarasto kuitenkaan ole päässyt rauhaan. Välillä käyn sitä penkomassa ja ihmettelemässä. Joitain uusia lankojakin on sinne kerääntynyt. Jotenkin sitä ei vaan voi olla ostamatta, kun kauniin värin ja kivan langan jossain näkee!

Jouluaskartelua sunnuntai-iltana hieman pojan kanssa aloittelimme. Muutama ikkunan koristeeksi tullut lumihiutale syntyi, samoin tonttuasetelma. Mielelläni tästä saamattomuudesta jo pikkuhiljaa nousisin, mutta jotenkin on kauhean väsynyt olo. Toivottavasti tästä joulua ja myöhemmin kevättä kohden vähän piristyisin!

 

Valoisaa joulun odotusta kaikille!